Замовити дзвінок:
X

callback
X
ПРО НАС

ПРОДУКТИ ТА РІШЕННЯ

ПОСЛУГИ

ЗАВАНТАЖИТИ

НОВИНИ

КОНТАКТИ


RU     UA




У нас є дуже гарна новина, з якою просто неможливо з Вами не поділитися!!!

Компанія "ВІТЕКС НОВА" у цьому році приймала участь на Міжнародному форумі "АКВА УКРАЇНА 2021", та представила лінійку обладнання власного виробництва у сфері обліку енергоресурсів, технологічного контролю параметрів водопостачання і водовідведення та контролю за рухом транспорта.

Майже 20 років наша компанія "ВІТЕКС НОВА", успішно розробляє та впроваджує сучасне обладнання систем управління контролю та обліку показників водопостачання, єнергоресурсів (споживання газу і тепла ) та руху автотранспорту.

Представлений нами пункт контролю технологічних параметрів забеспечуе якісне приймання сигналів різних показників водопостачання та їх відправлення і передачу їх в систему збору данних VITEX® NET, з подальшою інтеграціею з іншими інформаційними системами.

Для точного сбору даних з приладів обліку єлектроенергії, газу та тепла ми представили пункт обліку ВРД нового покоління, який швидко передає всю інформацію як споживачам так і постачальникам, а для контролю за транспортом, ми пропонуємо мобільний термінал автоматизованої системами диспечерського управління за міським наземним пасажирським транспортом, вся інформація тут передаеться у реальному часі відразу до автоматизованої системи диспечерського управління.

Завдякі сучасній технічній базі і прогресивним підходам до розробки і виробництва, сьогодні ми можемо запропонувати найкраще рішення для контролю та обліку данних, сучасне обладнання, европейської якості та Українських цін.

Всіх зацікавлених, просимо звертаться!!!

ВІТЕКС НОВА
Faster than the wind!



ПОШУК
X